Първоначално публикувано от Shider
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщениеМоята е същата, но аз си мислех, че просто бутончето си е заминало. Егати странното. Колеги, кажете при вас така ли е ?Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Ами тия дето нямат халогени отпред как им свети задната ламБа тогаваВсичките 145/6 имат тая екстра, проблема е или в копчето или в релето, приятно ровене из инсталацията ви пожелавам
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
тия които нямат халогени, могат да пуснат габарита за мъгла единствено след като са включени късите светлини. след феислифта , бутона на лоста не е задължащ,така че е нормално да не щрака.
http://gg-bg.org/tmp/alfa/Alfa%20145...0Foglights.pdfточка
Comment
-
Ах аз имам въпросче , за двигател 1.9 JTD каква е нормалната температура и каква температура трябва да поддържа колата ? ( П.С при мен е 90 С. но поддържа някъде 70-80 което не ми се струва редно дали нещо термостата е за смяна ? )Last edited by hogin; d.m.y г., 08:27.
Comment
-
Първоначално публикувано от hogin Покажи съобщениеАх аз имам въпросче , за двигател 1.9 JTD каква е нормалната температура и каква температура трябва да поддържа колата ? ( П.С при мен е 90 С. но поддържа някъде 70-80 което не ми се струва редно дали нещо термостата е за смяна ? )Arena Coast Customs
Comment
-
абе аз имам едно въпросче ... прочетох някъде че на алфа ромео 1.9 JTD и дават максимална скорост 185 км/ч добре де но аз на моята съм и вдигал 205км/ч нещо май не е актуална иформацията за максималната скорост
Comment
-
Първоначално публикувано от hogin Покажи съобщениеабе аз имам едно въпросче ... прочетох някъде че на алфа ромео 1.9 JTD и дават максимална скорост 185 км/ч добре де но аз на моята съм и вдигал 205км/ч нещо май не е актуална иформацията за максималната скоростAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеТочно така 205км/ч на километража си съответства на 185км/ч реални.
?!? Нещо неразбрахкак така 205 ще отговаря на 182 ?!
П.С гумите ми са 15/195/50 като на колегата ! ...Last edited by hogin; d.m.y г., 20:38.
Comment
-
не съм много съгласен на моята и дават 176 а по GPS съм и правил 196 а със 15ки 195/50 разликата в километража е 2 км/чalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Първоначално публикувано от hogin Покажи съобщение?!? Нещо неразбрахкак така 205 ще отговаря на 182 ?!
П.С гумите ми са 15/195/50 като на колегата ! ...Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
BMW 328i
Comment
-
2 въпроса от мен:
1. Вчера след 30-40 минути (градско) каране температурата не можа да се качи над нивото на снимката (че даже и по-ниско, понеже по време на снимката колата я бях спрял на място и малко се покачи). Преди време съм сменявал термостат (дебитомер и ламбдасонда също). Има ли други възможни причини освен термостата за този проблем? Доколкото си спомням имаше някакъв ръчен метод, по който да се диагностицира термостата?
2. Има ли някой друг от форума, на когото градусите са както при мен? Т.е. 40 - 80 - 120? Май на всички останали са 50 - 90 - 130 ??
Comment
-
Tи не си ли с дизелов двигател? Че мойта машинка е 1.4 ТS. Иначе в движение не ще да качи 80 и това си е. Даже е по-ниско от показаното, както съм писал
Comment
Comment